Wij zijn gesloten van 29 april t/m 9 Mei 2022. Bestellingen gedaan tijdens deze periode worden na 9 Mei verzonden.

In opdracht van: The Clothed

Jet at home - Portfolio The Clothed

In opdracht van:
The Clothed

In een tijd waar fast fashion en overconsumptie de boventoon voert is het jonge merk “The Clothed” op zoek gegaan naar tegenwicht: duurzaam, premium kwaliteit, minder verspilling door langer draagplezier. Niet het zoveelste kledingmerk,  maar door de basisstukken juist een aanvulling op al reeds bestaande merken.
De kleding wordt met zorg en zo eerlijk mogelijk geproduceerd in fabrieken met goede werkomstandigheden. Ook aan de verpakking wordt veel aandacht besteed. Alles wordt met zorg ingepakt in mooie hoogkwalitatieve gerecyclede paperbags. No plastic waste.

Ik heb met deze shoot sfeer- en detailfoto’s gemaakt.  Bij het vastleggen van de mooie kledingstukken heb ik de styling erg rustig gehouden en gezorgd dat dit qua kleurenpalet matchte met de kledingstukken. Dit om zo de basiskleuren te versterken. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals aardewerk, ruw hout, stoere takken,  droogbloemen en een krans passen goed bij de kleding die gemaakt is van natuurlijke grondstoffen zoals Merino wol.  

Gerelateerde projecten

Jet at home - Portfolio The Clothed
Sfeer- en detailfoto's van een duurzaam kledingmerk.

The Clothed

bekijk deze case
Jet at home - portfolio K'willeminhuis
Sfeerfoto's van ambachtelijk gemaakte kandelaars uit Nederland

K’willeminhuis

bekijk deze case
Jet at home - portfolio Lemonwise
Sfeer- en detailfoto's van handgemaakte wanddoekjes

Lemonwise

bekijk deze case