Wij zijn gesloten van 29 april t/m 9 Mei 2022. Bestellingen gedaan tijdens deze periode worden na 9 Mei verzonden.

Retourformulier

Retourservice webshop Jet at home

Vanaf het moment dat je je bestelling hebt ontvangen, heb je recht op een zichttermijn van 14 dagen. Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Na het verstrijken van deze zichttermijn is de koopovereenkomst definitief en kun je niet meer retourneren.

Voorwaarden

Tijdens de zichttermijn dien je zorgvuldig om te gaan met onze producten en de verpakking. We verzoeken je vriendelijk het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover nodig is, om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Wij crediteren geen beschadigde of gebruikte artikelen. Artikelen uit de sale kunnen niet geretourneerd worden. Heb je je bestelling beschadigd van ons ontvangen? Neem dan meteen, doch uiterlijk binnen 24 uur contact met ons op via info@jetathome.nl.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht dien je het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Je kunt hiervoor gebruik maken van het retourformulier. Je dient de zending voldoende te frankeren en het retourformulier mee te sturen. Een retour dient altijd vooraf bij ons aangemeld te worden, anders kunnen wij deze niet verwerken.

Retourkosten

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht zijn de kosten en risico van terugzending voor je eigen rekening/verantwoording. Indien je de bestelling al betaald hebt, zullen wij dit bedrag (minus de eventuele verzendkosten als de totale waarde van de gehouden artikelen onder de € 49,00 is) zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het retourformulier, terugbetalen. Je dient het bewijs van retourzending te bewaren voor het geval de terugzending zoek raakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *