Wij zijn gesloten van 29 april t/m 9 Mei 2022. Bestellingen gedaan tijdens deze periode worden na 9 Mei verzonden.

Over
Jet at home

Mariëtte broeders

Al sinds mijn jonge jaren hou ik van stijlen en sfeer maken. Op mijn slaapkamer thuis paste alles bij elkaar, ik vond het altijd al heerlijk om daarmee bezig te zijn. Thuis zijn betekent voor mij kunnen ontspannen in een gezellige omgeving met persoonlijke items en mooie woonaccessoires. Items die handgemaakt zijn, een mooi verhaal hebben, of gemaakt zijn van mooie natuurlijke materialen, geven een interieur voor mij extra waarde.

Ik haal veel inspiratie uit de natuur: de mooie kleuren, bijzondere materialen en afwisselende vormen. Van het zand aan de Noordzee-stranden tot de wuivende grassen op de Veluwe; ik hou ervan!

Als kind was fotografie al een hobby, en in de tijd van fotorolletjes schoot ik er elke vakantie altijd veel vol. Deze hobby ontwikkelde zich echt toen ik in 2016 mijn eigen webshop met interieuraccessoires startte. Met een gekregen oude spiegelreflexcamera begon ik te fotograferen voor mijn shop; ik wilde alle foto’s voor de website en social media zelf maken. De afgelopen jaren leerde ik de camera en de technieken steeds beter kennen, en heb ik mij hierin verder ontwikkeld en volg nog steeds allerlei fotografie cursussen. Ik vind het heerlijk om elke keer weer wat nieuws te leren.

 

mijn ervaring

Na mijn commerciële detailhandelsopleiding (MMO) en toeristische opleiding ben ik bij een groothandel in Natuursteen gaan werken. Hier deed ik veel ervaring op met in- en verkoop in het buitenland en correspondentie in diverse talen. Ik heb ook een aantal jaren in de kledingbranche gewerkt, waar ik vooral het stylen en contact met de klanten erg leuk vond. Het was al lange tijd mijn wens om zelf een bedrijf op te starten op woongebied, en op 1 maart 2016 ging mijn webshop Jet at home live. Ik wilde de fotografie voor de webshop heel graag zelf doen, heb een aantal cursussen hierin gevolgd en ik leer hierin nog steeds bij.

Bekijk mijn LinkedIn-profiel voor een volledig(er) beeld

Over de naam "Jet at home"

De naam Jet at home heb ik in 2013 verzonnen toen ik met mijn Instagram account begon. De naam Jet komt natuurlijk van mijn naam, Mariëtte. In mijn jonge jaren werd ik al vaak Jet genoemd door familie en vrienden en ook nu eigenlijk nog steeds. Ik vind het zelf een leuke naam en past ook bij me. Daarom liet ik hem terugkomen in mijn Instagram naam. De toevoeging “at home” vond ik passend, omdat ik een interieur account had en foto’s van mijn eigen huis plaatste, en in het engels omdat ik ook veel buitenlandse volgers had. Toen ik in 2016 mijn webshop startte bleef ik deze naam houden, omdat dit voor mijn volgers herkenbaar was en n ik vind het ook nog steeds toepasselijk voor wat ik doe. 

Persoonlijke favorieten

Ik hou ontzettend van nieuwe plekken ontdekken en op vakantie gaan met ons gezin: vooral Spanje en Italië zijn favoriet en dan ook het liefst met de zee in de buurt! De oude stadjes in Puglia (zoals Polignano a mare, Monopoli en Martina Franca) zijn voor mij super inspirerend en ontspannend; ik kan er uren rondlopen en maak dan het liefst de hele dag foto’s. Ik zie overal wel een mooi hoekje, pleintje of oud gebouw. En dan een cappuccino op een terrasje, ’s avonds een pizza of pasta met een wijntje… blijer kun je me niet maken. Ook hou ik van het Spaanse sfeertje: de kleine baaitjes in Noord-Spanje en de verrukkelijke tapas waar wij als gezin heerlijk van kunnen genieten.

Wij wonen tegen de Veluwe aan en mijn man en ik maken graag al wandelend of fietsend hier in de omgeving ons hoofd leeg (uiteraard met bezoek aan een leuk terrasje). Of ik pak, samen met mijn dochter, de trein om te gaan shoppen en lunchen in een leuke stad. Thuis ontspan ik graag met een mooi boek, goede film of leuke serie op tv.

Contact

Interieur, natuur en fotografie; dat deze drie dingen nu samenkomen in Jet at home is voor mij een droom die uitkomt. Wil je meer over mijn fotografie-aanbod weten of heb je een andere vraag, neem gerust contact met me op.

 

Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *