Wij zijn gesloten van 29 april t/m 9 Mei 2022. Bestellingen gedaan tijdens deze periode worden na 9 Mei verzonden.

fotografie en styling

Zoek je een fotograaf met oog voor styling, die de waarde van je product, bedrijf of sfeer van je winkel vastlegt? Mariëtte van Jet at home helpt je met professionele, stijlvolle foto’s, in een rustige, lichte, natuurlijke sfeer. Hiermee maak je de waarde van je product beter zichtbaar, waardoor je verbinding maakt met de juiste klanten. 

Je hebt iets prachtigs ontworpen en wil dit graag online verkopen, maar o die foto’s. Het lukt je maar niet om jouw creatie te laten stralen op beeld. De sfeer is net niet wat je zoekt, het vinden van de juiste locatie is lastig en je Instagram-feed is een rommeltje. En o ja, die webshop, leuk, maar hoe kom je aan online-waardige foto’s?

Stel, je hebt een hip en gezellig strand- of boshuisje, ingericht met leuke spulletjes, klaar voor de verhuur! Maar elke keer die foto’s maken; je vindt het niet leuk dus komt het er niet van. De fijne sfeer komt maar niet tot uiting en dit wil je juist laten zien aan jouw toekomstige huurders. Want dat is wat jouw fijne adresje zo uniek maakt.

Of je herkent je hierin; jij als ondernemende vrouw met mooie woonwinkel hebt je handen vol. Inkoop, verkoop, de administratie, altijd aanwezig zijn in je shop, misschien nog een gezin: alle ballen hou je in de lucht. Je geniet van je werk. Je weet dat het belangrijk is om jezelf ook op social media te laten zien, maar echt goede foto’s maken, het schiet er gewoon bij in, het komt er maar niet van. En als je het doet, komt jouw winkel niet over zoals jij het voor ogen had. En de sfeer is juist zo belangrijk om over te brengen, want je weet dat mensen daardoor graag een blokje om rijden, speciaal naar jouw winkel. 

 

Praktische informatie

Voor jou als creatieve ondernemer, met mooi gemaakt product, sfeervolle woonwinkel of gezellig gastenverblijf verzorgt Mariëtte van Jet at home graag de fotografie. Op jouw locatie, of bij Mariëtte thuis, worden verschillende soorten foto’s gemaakt: sfeerfoto’s & detailfoto’s. Mariëtte verzorgt ook de styling. Jij krijgt een beeldbank vol sfeervolle inspirerende foto’s die je kunt gebruiken op jouw social media-kanalen en op jouw website. 

SHOOT & STYLING-PAKKET S & L

Mariëtte zorgt voor de styling en maakt sfeer & detailfoto’s van jouw producten. Dit kan in haar huis, jouw atelier, woonwinkel, gastenverblijf of andere locatie naar keuze. Bij pakket 1 krijg je 20 foto’s, bij pakket 2 krijg je 50 foto’s. 

OVER JET AT HOME

“Ik ben gek op mooie frisse interieurs, en woonwinkels en woonproducten met een verhaal. Ben altijd op zoek naar de details die een product zo bijzonder maken; ik zie ze, en met mijn camera leg ik ze vast. Mijn minimalistische, pure fotografeerstijl zorgt ervoor dat die details helemaal tot hun recht komen! Ik stijl graag met natuurlijke materialen, zowel qua kleur als materiaal (denk aan: linnen, rotan, keramiek en katoen). Bij mijn foto’s komt veel gevoel en oog voor detail kijken; daarna volgt de techniek. Ik fotografeer het liefst bij daglicht. Mensen leg ik graag vast op een pure authentieke manier. Dat je ziet wie iemand echt is, dat is het doel!”

portfolio: fotografie & styling

Jet at home - Portfolio The Clothed
Sfeer- en detailfoto's van een duurzaam kledingmerk.

The Clothed

bekijk deze case
Jet at home - portfolio K'willeminhuis
Sfeerfoto's van ambachtelijk gemaakte kandelaars uit Nederland

K’willeminhuis

bekijk deze case

Fotografie en styling door Jet at home

Je hebt iets moois ontworpen, bent eigenaar van een woonwinkel of sfeervol gastverblijf, en wilt graag dat die mooie, lichte, natuurlijke sfeer tot zijn recht komt op jouw website en social media. Met een goed gevulde beeldbank vol sfeervolle foto’s helpt Mariëtte jou om online beter zichtbaar te worden en te zorgen voor de juiste merkbeleving voor jouw (potentiële) klanten.

SHOOT & STYLING PAKKET S

 • inspiratiegesprek
 • pinterest moodboard
 • 2 uur fotograferen in mijn witte huis* of andere locatie naar keuze. Mariëtte zorgt voor de styling en maakt sfeer-, detailfoto’s van jouw producten.
 • 3 settings
 • Binnen 2 weken ontvang jij de beelden via WeTransfer en mag je een selectie maken. Snel daarna ontvang jij 20 nabewerkte foto’s in de Jet at home-stijl.
 • Je krijgt de foto’s aangeleverd in hoge resolutie én in aangepaste resolutie, zodat jij ze kunt gebruiken voor zowel je website als op diverse social media.
 • Extra foto’s zijn na te bestellen voor € 15,00/stuk
 • Excl. BTW, kilometervergoeding; reistijd berekend vanaf 20 km buiten Dieren € 39,95/uur en € 0,35/km binnen Nederland) en alle overige reiskosten zoals parkeergeld, veerdienst en tol 

  * Toeslag € 150,00

€ 375,00

SHOOT & STYLING PAKKET L

 • inspiratiegesprek
 • pinterest moodboard
 • 4 uur fotograferen in mijn witte huis* of andere locatie naar keuze. Mariëtte zorgt voor de styling en maakt sfeer-, detailfoto’s van jouw producten.
 • 7 settings
 • Binnen 2 weken ontvang jij de beelden via WeTransfer en mag je een selectie maken. Snel daarna ontvang jij 50 nabewerkte foto’s in de Jet at home-stijl.
 • Je krijgt de foto’s aangeleverd in hoge resolutie én in aangepaste resolutie, zodat jij ze kunt gebruiken voor zowel je website als op diverse social media.
 • Extra foto’s zijn na te bestellen voor € 15,00/stuk
 • Excl. BTW, kilometervergoeding; reistijd berekend vanaf 20 km buiten Dieren € 39,95/uur en € 0,35/km binnen Nederland) en alle overige reiskosten zoals parkeergeld, veerdienst en tol 

* Toeslag € 150,00

€ 695,00

Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *